fredag 31. august 2012

Voila!

Mens man venter på to-do-liste...


Jeg hadde i utgangspunktet en plan om at jeg skulle lage et innlegg med to-do-liste over alle tenkelige prosjekter. Et slikt innlegg står selvsagt på den samme tenkte liste. Enn så lenge.
Så skulle jeg krysse av da, etter hvert som jeg fikk somlet meg til å fullføre disse prosjektene. Jeg sluttet å telle da jeg kom opp i tosifret antall ønsketenkede gjøremål..

Men altså: Planen er ødelagt. Jeg har gjort ferdig noe. FERDIG. Done, lizzm.. Eller, man mangler festing av tråder og slike uviktige detaljer, men nå kan b*byen i magen bare komme, og det gjerne før tiden!Tadaa!!
Bedre/flere bilder kommer muligens når omgivelsene ikke er fullt så avslørende med hensyn til at man blogger når man kanskje helst skulle drevet med andre ting..

Det er forresten påfallende hvor travelt man plutselig får det når man er blogger. Før hadde man all verdens tid. Man satt og stirret ut i luften. Brukte masse tid på grundig negleundersøkelser, ja kanskje til og med nesepilling. Så oppretter man blogg, og all ekstra tid man tenkte at man hadde til denne bloggingen er som støvsuget bort.. Til tross for planleggingsknappen.

8 kommentarer:

 1. Vakkert, vakkert, vakkert. Selv om bildet ditt overhode ikke yter skjønnheten rettferdighet.

  Jeg er imponert over deg- men kanskje likevel aller mest over din utrolige evne til å snikblogge og multitaske... : D

  SvarSlett
 2. Hadde vært kjekt å se det i full størrelse liksom, men fine farger da :) Kom over deg via eple, her :) spennende ¨å følge med videre

  SvarSlett
 3. Jeg kom også over bloggen din via Eple, dette ser veldig lovende ut! Tips til en fersk blogger: Finn noen kategorier eller faste "spalter" som forplikter deg til å poste jevnlig. Selv har jeg en strikkeblogg og (prøver å) poste fredagsfavoritter hver uke. Gleder meg til å følge deg!

  SvarSlett
 4. Det forstår seg at du og Eple bevege dåkke i samme kretser :o)
  Definitivt lovande dette unge dame. Eg er for tida mærr sporadisk i min blogging enn godeste Eple, men ønske deg hjertelig velkommen inn i bloggeverdenen. Håpe du vil trives.

  SvarSlett
 5. Velkommen! Eple lurte meg videre... hvordan var det nå igjen, det var slangen som lurte Eva, ikke eple. Ok, tilbake fra bibelhistorien. Det er ikke vanlig at jeg lar meg friste av eple eller annen frukt på fatet, jeg er mer cola, is og sjokoladetypen. Så idag skjedde det altså noe uvanlig, jeg er borte og lukter på fruktfat(t)et og ser et stort potensiale - jeg kan nok finne glede her som hos eple ja.

  Jeg er ingen populær eller spesielt ivrig blogger selv, men synes det er kjekt å "skryte" litt av mine ting, og en sjelden gang vise litt av meg selv. Ikke minst er det artig å lese andres betraktninger og/eller deres produksjon.

  Du må såvisst ikke gjøre dette til en selvoppfyllende profeti og stoppe etter 3 innlegg. Jeg leser gjerne mer ved anledning.

  Har ingen spesielle bloggråd utenom et jeg fikk en gang - gå på besøk til andre og kommenter hos dem og kanskje oppdager de deg og følger videre. Og hvis ikke så var det ikke din type!

  Mvh Elisabeth - "rockefår"

  SvarSlett
 6. Nysgjerrig som jeg er måtte jeg jo forlate Eple sin blogg for å se på Fruktfattet. Syens det er veldig greit med blogger som bare omhandler alt og ingenting - lettleste blogger uten dyptpløyende tema!!!
  Nydelig farge på teppet!
  Lunalu

  SvarSlett
 7. Hallo og velkomen inn i bloggeverda :) Håpar du finn deg til rette og hiv deg uti denne fine, vesle bobla :) Eg ser fram til å lese ein drøss artige innlegg her, for det er mest forventa når Eple er den som "vervar" ;)
  Du må gjerne ta turen innom min blogg òg om hekla figurar etc - på nynorsk - skulle interessere deg :)
  Ha ein flott dag vidare, og lukke til med all blogging framover.
  Mvh, KristiN

  SvarSlett
 8. velkommen til fruktfattet. Kult navn :)

  SvarSlett